Velkommen til KFMH's hjemmeside
 

 Hvad er KFMH ?


Københavns Folkemusikhus blev stiftet i 1978 og er en forening, der arbejder på at fremme og udbrede folkemusikalske oplevelser skabt i fællesskab på basis af aktiv deltagelse fra medlemmerne.

Vi arbejder på at vedligeholde, genskabe, videreudvikle og formidle de gamle traditioner i den danske musikalske folkekultur, dvs. spillemandsmusik, gammeldans, visesang, gårdsang, gøgl, fortælling m.m.

Københavns Folkemusik står for månedlige arrangementer, hvor vi inviterer forskellige kendte/ukendte spillemandsorkestre til at optræde . I denne sæson bliver der lidt af hvert. For at vide mere om vores arrangementer klik da på "Arrangementer" i menuen til venstre.

KFMH's husorkester er: Folkets Hus Spillefolk. Klik på ”Husorkestret” i menuen til venstre for at læse mere

I stedet for bladet"KFMH-Nyt"er være en nyhedsside, der fortæller om når der er noget, der rører sig i foreningen for tiden. Og vi fortsat på at oprette sider med billeder fra de forskellige arrangementer.

Hvis du har et forslag til et arrangement, en artikel til foreningens nyhedsside eller kommentarer i øvrigt til KFMH
klik da på linket "Bestyrelsen". Her finder navnene, adresser og tlf. på de siddende bestyrelsesmedlemmer

Endelig har vi links til beslægtede foreninger og bevægelser, hvor der findes flere oplysninger om folkemusik. Disse vises hvis du klikker på "Links".

I menuvinduet til venstre er to mapper, 2006 og 2007. For at se billeder fra 2007 klik på + tegnet til venstre, og tilsvarende for 2006. Så viser der sig et lille firkant, der ligner en sede og tekst. Klik på teksten for at hente billederne. Så kan man bladre i gennem billederne i det store vindue til højre. Desværre virker dette kun i Explorer, så de, der bruger andre webbrowsere kan prøve at klikke på linkene nedenunder for at komme til billederne.

For at se billeder fra nytårsballet 4. januar 2014 og ballet den 1. februar 2014 klik på et af linkene nedenunder. Alle billeder der pt. er tilgængelige kan ses, ved at klikke på linket "billeder" i venstre side. Nederst på siden finder du eventuelle meddelelser eller efterlysninger.

Knorifas 4. januar 2014

Bugge og Alfred 1. februar 2014

 

Næste arrangement: Vanløse 6/2 2016 19.30: Gæsteorkester: Egen Stemning
Efter Pausen: Folkets Hus Spillefolk


Klik her for at se referatetSidst opdateret:  2016-01-13