Lørdagsbal 7. april 2007

Det blev en indholdsrig, levende og usædvanlig aften i Tingluti-salen. Usædvanlig ved at vi ikke havde levende musik, og ved at der blev undervist i alle dansetrin. Vores formand, Henrik stillede sin enorme videnog sine pædagogiske og humoristiske evner til rådighed hele aftenen. Så I kan tænke jer, at vi ikke kom til at kede os.

Som annonceret på KFMHs hjemmeside var første afdeling Røros-danse. Vi startede med runddansen Lambert-walk som opvarmning.Henrik kaldte os ud på det gode dansegulv og startede musikken på sin CD-afspiller, der aftenen igennem erstattede et orkester med lutter velvalgte dansenumre.

Den første Røros-dans var en Røros-reinlænder, der for mig havde træk både fra Scottish og Sønderhoning. Så fulgte Røros-pols og derefter en langsom vals og en Hopvals eller Busserul. Har jeg husket dem alle? Jeg ved, at Henrik har været til 18 Røros-stævner. Han havde da også

dejlig Røros-musik på sine CDer, og fik lært os en masse. Traditionen tro holdt vi pause med kaffe og fin hjemmebagt kage, denne gang bagt af Dorit, vores nye bestyrelselsmedlem. Vores sangbøger blev delt rundt, og der blev sunget godt til på ”Blomstrende jasminer” og flere andre. Tak Anne Marie for kaffebrygning mm.

Henrik skyndte på os. Vi skulle jo nå den annoncerede anden del af danseprogrammet: Standarddanse. Også her stod Henrik for CD-musikken og undervisningen. Jeg var meget glad for således at få repeteret mine yngre dages danse, Foxtrot, Engelsk Vals, Tango og Tjatjatja. Flot danseskole Henrik !

Vi blev ved til 23,45. Der var heldigvis og naturligvis mange dansere, der gav sig tid til at hjælpe til med at rydde af bordene, lægge dugene sammen og stille borde og stole på plads. Tak for en tip top aften !

Erik Breum