Lørdagsbal 5. maj 2007

                         Sidste KFMH-aften før sommerferien 2007.

Endnu en dejlig aften med "Tanja og Niko".( Blad tilbage til referatet af nytårsballet d. 6. jan 07, hvor du kan se billeder af Tanja, Niko og deres 1/2 år gamle baby ). Jeg glædede mig til et genhør med dette charmerende miniorkester. Denne aften kom de uden søn og barnepige.

       Niko og Tanja spiller                                 Der danses til musikken

Og så fik vi schottischer, hamboer, valse, hopsaer og firture, bl.a. "Tanjas firtur". De røbede gang på gang, at de selv havde skrevet mange af de dejlige melodier. De spillede også et par "engelsker", kredsdanse, for at få alle ud på gulvet. Og til slut en rask sønderhoning.

Tanja har på sin harmonika, ligesom Niko på sin fiol, det herligste "tav" (rytme og swung), så det suger i maven og javer i kroppen, både i det danske og det svenske. De kan blande sig med eliten, de to.

Det traditionelle kaffe-te-bord blev gjort klar med dejlige hjemmebagte kager (Anne, eller Dorrit?), og KFMHs sang

bøger blev delt rundt. Benene nød hvilet, mens stemmerne blev brugt. Og i denne pause kom aftenens clou, da Henrik meddelte, at KFMH havde fået bevilget Tinglutti-salen hele næste år.

Henrik sætter musik på                                   Standarddans                 

Som annonceret var resten af aftenen en repetition af og undervisning i standarddanse ved professionelle Henrik Jørgensen med velvalgte numre på båndspilleren. Tænk at have en formand, der kan og vil alt det der ! Vi fik lært variationer i foxtrot, engelsk vals, tango og cha cha cha.

Mine trætte ben var gået hjem før cha cha cha´en, men jeg har hørt, at aftenen sluttede med venlig hjælp til oprydningen.

                 Tak til dem, der lagde kræfter i til denne herlige aften !

                                                                                                         Erik Breum