Nyt fra formanden

Der er bal på lørdag i Valhalsgade. Det er det første i vores JUBILÆUMSSÆSON:
Vi får nogle gode MUSIKERE FRA FOLKETSHUS som vil spille for os. Du skulle invitere dine dansevenner med os og se hvor fint der er blevet. Der er nymalet og kvartetlyftgruppen i huset er ved at føre huset tilbage til fabriksperioden da Osram huserede .

Vores jubilæum skal fejres med manner og middag og bal. Der vil senere blive solgt
billetter til dette arrangement, når vil nærmer os. Og det bliver :
Lørdag den 15 November i Valhalsgade. - Der er to måneder i år som afviger fra vores tradition med den første lørdag i måneden - det er vores mulighed i disse nye tider. Den anden ligger til februar hvor vi så har den 16.2.09. Derom senere.

Det har været en fantastisk sommer med ophold på ULDUM og senere, efter et lille hvil, derpå til LYØ syd for FÅBORG, hvor jeg var igangsætter på dansen, i to uger..
På ULDUM er der nu sådan et stort pres at ventelisten til i år var på ca. 35 personer, det som en følge af, at det nu er muligt at genbestille sit værelse medens du stadig er på højskolen - og inden vi tog derfra var der solgt 110 pladser ud af 140. Så hvis du vil med til sommer så ring og hør hvornår tilmeldingen åbner. Og til LYØ er det over billetnet med mindst tre dage, eller 6 eller 9 eller 12/14 stykker

Du kan se fotos fra Lyø på www.lyoe-sommer.dk og gennem Youtube.
Der er også fra Uldum på deres hjemmeside. Kærlig hilsen Henrik.

BAL PÅ LØRDAG MED FOLKETS HUS MUSIKERE 19.30 til 23.30


                                                                                                  Fotos følger snarest