KHFM'S 30 ÅRS JUBILÆUMSFEST

30 ÅRS JUBILÆUMSFEST lørdag den 15. november kl. 1800 i Tinglutis lokaler Valhalsgade 4 KKB. N. Vi starter med festmiddag kl. 1800 med kalvesteg stegt som vildt, fra Kokken og Jomfruen. Derefter er der BAL. Først spiller Folkets Hus Spillefolk, dernæst Søborg Vogn-fjederfabrik, som spiller THY musik, som vi hørte og lærte  af VIGGO GADE som prægede musiklivet i KFMH i mange år godt hjulpet af ANDERS CHRISTENSEN som lærte og Thydansene, på vores daværende aftenskole, der var på Nørrealle Skole.  

DER SKAL KØBES BILLET til det samlede arrangement til en jubilæumspris af 150.-kr. Festlige indslag er velkomne til middagen eller i løbet af aftenen, som forløber til kl. 23.30 som vi plejer. DU KAN MAILE TIL MIG henrikdans@gmail.com eller ringe 39 20 15 33.
DER ER FRIST TIL SENEST DEN 6.11 kl. 1400 ellers kan mad til alle der vil, ikke nå at bestilles!!!

KOM OG VÆR MED - INVITER DINE GAMLE KFMH-VENNER OG LAD OS SKABE EN FEST DER KAN HUSKES. Måske er vi snart historiske, som så meget andet. Alle er velkommen til "Jubilæumsballet" til dansen alene, hvis du foretrækker at spise hjemme. De sædvanlige priser er 25 kr. for medlemmer og 50 kr. for gæster, på gensyn til en hyggelig aften

Henrik