Omtale af arrangementer.

Lørdag den 6.12.2008 spiller to rigtig gode orkestre fra Roskildeområdet. Det er UDSPIL og OLGA POLKA og de deler aftenen imellem sig så energien hele tiden er optimal og JULESTEMNINGEN indfinder sig og alle hjerter kommer i deres bedste lys - flettes og elskes og anbringes på rette plads.

Vores NYTÅRSBAL er traditionen tro med LANG LINKEN som vil del deres store erfaring og kærlighed til traditionen med os og give et bal som du sent vil glemme. De er nemlig Danmarks bedste balorkester og alle er velkommen til en entre for alle på 85.- kroner. Der følger også en overraskelse med da de har en lærling med – men hvem det er, kan man kun gætte på.

Til vores februar bal kommer FUUR spillemands orkester som vi havde glæde af at møde på Frederiksberg. Det er Erik Hoffmann og Line samt Tammes og Søren og en flot fyr i må selv se om i kan kende når i kommer!!!!

Til marts er der GENERALFORSAMLING i KFMH og der skal vi planlægge fremtiden, fordi vi er ikke færdige efter de første 30 år, det har vi ikke tid til. Der er stadig meget vi skal opleve sammen, bagefter er der BAL og knus fra den nyvalgte bestyrelse

Henrik